Rólunk


Cégfilozófiánk alapeleme a megbizhatóság. Igyekszünk a fogyasztókkal és a partnereinkkel korrekt, jó kapcsolatot kialakitani, amely a hosszú távu siker alapfeltétele.

Románia jelenleg legnagyobb figuragyártó, édesipari cégét 2008-ban alapitottuk román-magyar vegyesvállalatként.

A romániai fél több mint egy évtizedes kereskedelmi gyakorlattal rendelkezett, a magyar partner 25 éves nemzetközi édesipari szakmai tudását, tapasztalatát kamatoztatta Székelyföldön.

Az induláskor 10-12 főt foglalkoztató kisüzem, amely akkor még csak hazai piacra dolgozott, rövid idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül.

A figura gyártás kibővült a szezonális termékek teljes választékával és mára a Choco Pack figurák, angyalkás szaloncukorkák, valamint különböző ajándékcsomagok ismertek lettek országhatáron belül és túl egyaránt.

Újabb és újabb gépek, gyártósorok kerültek a termelésbe,melynek eredményeként ma már termékeink majdnem 100%-át géppel csomagoljuk.

További feladatunk, a szezonális termékek mellett, minőségi napi áruk kifejlesztése a közeljövőben.

Jelentős export tevékenységünk elsősorban a környező országokba irányul (Magyarország, Szlovákia, Csehország), de eljutnak termékeink távolabbi piacokra is, mint például Németországba, Észtországba, Litvániába, Braziliába.

Fontos számunkra a jó minőségü és magas élvezeti értékü édességek előállitása, ezért a termelési volumen folyamatos növekedésével párhuzmosan kialakitottuk a gyártás minőségi és minőségbiztositási feltételeit is, nemzetközi minősitést megszerezve.

ISO 9001:2008 - ISO 22000:2005

 •  A Choco Pack csapata.

hu | ro | eng